maanantai 26. elokuuta 2013

Sijoituskoti hakusessa

Etsin sijoituskotia syys- lokakuun vaihteessa Katajaisen kenneliin toivottavasti syntyvälle narttupennulle mielellään Oulun seudulta. Aktiivinen sijoituskoti kauempanakin otetaan huomioon :)

Pentujen emä on Ozzified's Kitty eli Unna, vilkas, avoin, energinen ja iloinen pienikokoinen 4-vuotias narttu. Sillä on A-lonkat, 0-kyynärät, 0-polvet, terveet silmät ja puhdas sydänkuuntelu. Prcd-PRA-tyypiltään se on A eli terve ja testattu myös Pompen taudin osalta terveeksi, joten sen jälkeläiset eivät voi kumpaankaan sairastua. Näyttelyistä sillä on ERI. Unnalla on aiemmin syntynyt yksi pentue (Katajaisen A:t).




Unna on kaksoisastutettu uroksilla BH Lapinlumon Aarni (B-lonkat, 0-kyynärät, 0-polvet, silmät ja sydän ok, näy SERT)  ja Lapinlumon Giedderassa (C-lonkat, 0-kyynärät, 0-polvet, silmät ja sydän ok), jotka ovat siis velipuolia keskenään. Aarnilla ei ole aiempia jälkeläisiä ja Raikulla on 2 pentuetta. Pentujen polveutuminen varmistetaan DNA-testillä. Yhdistelmät ovat Lappalaiskoirat ry:n jalostustoimikunnan hyväksymiä.

Kuvia isäehdokkaista: http://www.webbisivu.com/Katajaisen/Pentuja

muoks. ja tässä vielä muutama tuore otos (29.9.2013) Aarnista:



Joten jos energinen pieni tyttöpentu kiinnostaa, niin yhteyttä voi ottaa minuun: taru.vallius@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti