sunnuntai 18. marraskuuta 2012

hallivuorolla perjantaina

Lappalaisvuorolla treenattiin agissa vähän sellaista soikion mallista rataa, jossa tosin oli yhdessä kohtaa yksi hyppy sisempänäkin. Putki, aa, hyppy, hyppy, hyppy, hyppy, kepit, rengas ja taas alusta tyyppinen siis. Muuten meni ihan jees, mutta Hupille oli vaikeaa jos jäin kepeillä reilusti jälkeen eikä ollut palkkaa ja sama aalla. Tehtiin sit erikseen palkalla loppuun vielä ripeät versiot näistä. Lisäksi tehtiin kepeille myös takaaleikkausta, ekan vein vähän kehnosti ja Hupi jäi epäröimään, mutta seuraavat sujuivat taas jo paremmin. Mutta enköhän miä jotain onnistu tuhoamaan ennen ens viikonlopun kisoja kuitenkin :D

Tokoiluna tehtiin pari paikkamakuuta (pitemmässä meinasi kerran nousta, palautin käsimerkillä ja sit maksas taas hyvin. Vähän jotain seuraamistakin taidettiin tehdä johonkin väliin.

Minka kävi hömpöttelemässä agiradalla kanssa, se tykkää kontaktiesteistä ja kepeistä ja sen pujottelu onkin kehittynyt nyt jo tosi kivaksi (siis hömpöttelypujotteluksi kivaksi..) ja oon nähnyt monella kisakoirallakin huonompia suorituksia :D Lisäksi tehtiin jotain pyörimisiä ja hyörimisiä, ei ihmeempiä.

Sellaista siis sillä kertaa.



ps. Huomasin, että Hupi on lihonut :O Siis tuntui jo ikäänkuin koiralta. Pitää alkaa ehkä jo vähän tarkkaillakin sille annettavia ruokamääriä, kun tähän asti on enempi ollut linjana sellainen "saa syödä niin paljon kuin haluaa, kun ei se kuitenkaan halua". 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti