tiistai 9. lokakuuta 2012

saksalaisia sun muita

Eilisissä agitreeneissä oli vaihtelun vuoksi ratatreenit Annan vetäminä. Radalla oli 18 estettä ja se näytti suunnilleen tältä:

Rataa tehtiin kahdessa osassa; 1-13 ja 14-18 ja sitten kokonaan. Alussa menin kolmoselle oottamaan, josta kutsuin koiran ja ohjasin kolmosen niistopersjätöllä ja siitä sitten puomille. Alkuun kutsuin koiraa samalla kädellä kuin tein kohta niiston ja en siis kerinnyt niistoon tarpeeksi ajoissa, käden vaihdolla menikin heti paremmin (ja kun maltoin niiston jälkeen oottaa vähän koiraa ja kattoa että se tulee sieltä..). 

5 ja 6 väliin persjättö, seiskalle en taaskaan osannut jarruttaa kunnolla vaan melko laajalla kaarteella Hupi sai jatkaa kasille. Poispäinkäännöllä kymppiin (meni hyvin), mutta 11 ohitettiin pariinkin otteeseen, kun en tajunnut, että sille pitää viedä tosi selkeästi tuon väärään suuntaan osoittavan 10 putken jälkeen. renkaan jälkeen sitten takaaleikkaus kepeillä (ei ollut ihme kyllä mitään ongelmia!) ja kepitkin meni joka kerta mainiosti (kerran Hupilla tais jalat seota jotenkin ja tuli virhe, mutta silloin oltiinkin tehty jo aika paljon keppejä ja varmaan alkoi kunto loppumaan siltäkin). 

Kepeillä treenattiin palkan kanssa alkuun, että miä sain rauhassa irrota tuonne 14-15 väliin ja sujui tosiaan mainiosti. Lopuksikin kun tehtiin ilman palkkaa ja koko rataa, niin pujotteli oikein mainiosti, vaikka takaaleikkasin ja irtosin ilman loppupalkkaa. 

15 kokeilin sekä valssausta että saksalaista (joka on vähän kuin päällejuoksu-persjättö), mutta lopulta itselle vieraampi saksalainen tuntui tuohon kohtaan loogisemmalta vaihtoehdolta ja teinkin sen sitten koko radan suorituksessa. 17 jälkeen kepeille lähetykset sujuivat myös moitteetta ja Hupi pujotteli taas hyvin.

Kontaktit sujui ihan jees, olisi voineet toki olla nopeampia. Hyvä mieli jäi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti