perjantai 3. syyskuuta 2010

Pentukuulumisia

On nuo pennut kyllä tosi pätevän oloisia tapauksia ja kehittyvät päivä päivältä ihan kauheaa tahtia. (vitonen ja kolmonen leikin tiimellyksessä)



Ykköstyttö on ollut tähän asti vähän sellainen hidas lössykkä, joka ei aina jaksa lähteä pentulaatikosta kun muut. Mutta toisaalta sitten kun se lähtee, niin ei se yhtään arkaile mennä mihinkään vaan kiertää kyllä kauimmaisetkin sopukat. Maha varmaan vaan estää etenemistä :D Ja kova leikkimään se on niinkuin muutkin.



Kakkostyttö on sellainen peruspentu, viipottaa menemään välillä ja välillä taas jää tyytyväisenä nukkumaan. Ulkona seikkaili jo välillä tosi kaukanakin ja tulee ihmistäkin moikkaamaan jos sattuu kerkiämään. Yleensä se on kuitenkin jonkun sisaruksensa kimpussa ja haastamassa riitaa.



Kolmostyttö eli pikkupirpana on kaikista kovin menijä, se painaa pää viidentenä jalkana menemään ympäri taloa ja on varmaan tutkinut kaikki kolkat sataan kertaan mitkä vaan on mahdollisia. Lisäksi se on melkein aina ekana hereillä ja tulossa syliin ja puremassa sormea ja hyökkäämässä kimppuun ja rälläämässä sinne tai tänne.. Se myös viime yönä jonkun toisen kaverinsa kanssa karkasi laatikosta joskus neljän nurkilla. En sen tarkemmin tutkinut sankareita silloin, kävin vain palauttamassa laatikkoon ja korotin seinää :D Tänään se oli myös kiipeämässä tv-tason takakautta tv-tason sisäpuolelle eli roikkui sellaisessa vanerilevyssä jalat vinhasti potkien :D Ehkä se olisi sinne sisäänkin selvinnyt lopulta, mutta nappasin julmasti pois tästäkin harrastuksesta.



Nelostyttö on kanssa kova menijä, mutta se malttaa olla myös tyytyväisenä sylissä nukkumassa vaikka kuinka pitkään.. on malttanut jo yli viikon, vaikka muut varsinkin vielä viikko sitten nostivat kauheita konsertteja. Muutenkin sellainen sosiaalisen tuntuinen tapaus.



Pojat sitten.. pojathan on kaikki aivan mahtavia persoonia :D

Vitospoika eli herra riistariiviö on kolmostytön kanssa se joka yleensä on ekana hereillä ja kun kuuleekin jonkun kulkevan laatikon ohi niin päästää suustaan komennushaukun. Se on kovasti ihmisten perään ja tykkää viipottaa menemään ja leikkiä ja painia ja antaa leluille köniin ja tapporavistella niitä .. ekana se on tehnyt tähän mennessä vähän kaiken tuon kolmostytön kanssa, mutta häviää kyllä viipottamisnopeudessaan sille :D



Kutospoika on kanssa sellainen peruspentu, menee ja tulee ja moikkaa ihmistä ja antaa sisaruksille köniin ja leikkii leluilla.



Seiskapoika on sitten taas sellainen pienois-äijä :D Sillä on hirmuinen komennusmurinahaukahdus, jolla se ottaa kantaa erilaisiin asioihin. Se on yleensä aina viimeisenä pystyssä kun muut on jo simahtaneet (tosin se saattaa kyllä herätä toimintaan välillä vähän muita jäljessä..) ja painaa menemään ja tutkii paikkoja ja komentaa leluja ja ihmisiä ja häntä on aina ihan tötteröllä.  Se myös tänään löysi ekana reitin toiseen huoneeseen kaikkien esteiden välistä.



Niin ja ne on valtavan ahneita kaikki! Kun nyt on pari kertaa maisteltu jauhelihasörsseliä, niin kaikki on olleet ihan sekaisin ja hotkineet vaan menemään kauheaa kyytiä :D Tänään kokeillaankin sitten kuinka matolääkkeet maistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti