perjantai 11. syyskuuta 2009

Koirakavereita ja muuta elämää

Viime kirjoituksen jälkeen onkin kerinnyt jo taas tapahtua kaikenlaista:

Hupi kävi leikkimässä viime lauantaina Rohton (Omituinen Ohtonen) kanssa, joka on Hupia vajaan kuukauden vanhempi sukulaispoika. Leikit sujuivat pojilta mukavasti ja meillä oli hyvin väsynyt pentu sen jälkeen.

Maanantaina käytiin ulkoilemassa Nasta-lapinporokoiran (Hagassessan Vifta) kanssa, Nasta on jo puolivuotias ja leikkikin oikeasti lähinnä Minkan kanssa hirmuisia takaa-ajo ja ärinäleikkejä.  Tehtiin koirien kanssa parin tunnin lenkki metsässä ja lopulta meillä oli kasa hyvin mutaisia koiria. Hupia toki kannettiinkin välillä, muuten tuollainen olisi sille vielä ollut aika rankkaa.

Torstaina Jeppe kävi täällä meillä kyläilemässä ja Hupista se oli aika jännittävää, mutta lopulta sekin uskalsi jo hyökkäillä äitinsä tavoin Jepen kimppuun. Torstai-iltana käytiin vielä koko porukan kanssa Toppilassa kävelemässä ja juoksuttamassa koiria. Oli hirmuisen nätti ja aurinkoinen keli ja olin varma että siellä on miljoonia koiranulkoiluttajia, no eipä ollut juuri ketään joten Hupi sai viipeltää vapaana ja Minka ja Amikin välillä kuvausten ajan. Torstai-iltana kuului naapurihuoneesta yhtäkkiä karmaisevaa huutoa, Hupi ryntäsi nojatuolin taakse piiloon ja uikutti siellä. Ilmeisesti se oli ryntäillessään törmännyt johonkin, todennäköisesti lapsiporttiin eteisessä ja kolhaissut siihen silmänsä. Onneksi silmä kuitenkin näyttää olevan ihan kunnossa, vähän vaan punertaa toiselta laidalta.

Viime viestissä mainittu puolukkareissu:



Rohton kanssa ulkoilemassa





Nastan kanssa ulkoilemassa



Jeppe kylässä



Toppilassa ulkoilemassa






galleriasta löytyy lisää kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti