lauantai 11. heinäkuuta 2009

kehitys kehittyy, synnytys ei

Pennut ovat vielä sitkeästi massussa. Äsken soittelin päivystäjälle ihan varmuuden vuoksi ja sieltä sanottiin että ei tarvii vielä huolestua (eipä!) ja että ensisynnyttäjät on hitaita ja se että päivätkin on näin pitkällä niin sekin on ihan normaalia ja että pitäis katsella huomiseen asti ihan rauhassa. Toivotaan nyt että tänä yönä vaikka syntyisivätkin.

Pentulaatikossa Minka ei oo vieläkään ollenkaan petaillut, läähätellyt kyllä kovasti välillä ja ulkona se teki hurjalla urakalla kunnon kuoppaa portaiden alle niin kauan kuin omistaja jaksoi seistä hyttysten syötävänä. Ajattelin että pesän teko stimuloisi synnytyshaluja, mutta ei se nyt ainakaan vielä auttanut. Kovasti on myös kävelytetty Minkaa, kun senkin pitäisi monesti kiihdyttää synnytyksen alkamista.

Että sellaista tänne, Minka siis lähinnä nukkuu ja välillä ähisee ja kaipaa huomiota. Pentulaatikossa se ei vieläkään kauheasti viihtyisi, enempi ihan vaan miun vieressä nukkumassa.

Minkäslainen kevennyskuva tällä kertaa laitettaisiin.. ehkä tällainen kuva, jonka jälkeen jään odottamaan peruutusviestejä "ei me sittenkään ollakaan ottamassa sitä pentua kun meille tuli allergiaa"



Tämä on siis poiminta Minksun kauhugalleriasta, johon kannattaa toki tutustua jos on jäänyt välistä. Minkan pennuista tuskin tulee kauhean tylsiä tai ilmeettömiä.. Cool

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti